Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Meisterda ise üks magus üllatus!

22.august 2011
Rotermanni Šokolaadipood ja Meistrikoda

Rotermanni Šokolaadipood ja Meistrikoda


Lisaks laias valikus maiustustele, ootab Sind uues Kalev Rotermanni Šokolaadipoes II korrusel Meistrikoda. Siin saad mõnusas ja hubases keskkonnas näha meistrite tööd, olla ise meister ja õppida maiustusi valmistama.


2009 aasta suvel avatud uuest Kalevi esinduspoest leiab laias valikus šokolaade, käsitöökomme, kommikarpe ja muid maiustusi. Oma maitse eelistuse järgi saab valida 32 nimetuse kaalukompvekkide vahel. Samuti on Roseni tänav 7 asuvas šokolaadipoes palju häid kingiideid: sortimendis on erinevad kinkepakid, milles käsitöökommidele või martsipanikujule võib kena lisaväärtusena olla šokolaadiraamat, kruus või mänguasi.

Poe külastajatele avaneb uue poe II korrusel asuvas Meistrikojas huvitav vanade pakendite väljapanek ning võimalus osaleda järgmistes töötubades:

 


Martsipani maalimine (2h)
Kas teadsid, et kõik Kalevi martsipanikujud valmivad käsitööna ja sajanditevanuste töövõtete ning vormidega? Tule tutvu, mida tähendab ühe kujukese valmistamine ja tunneta endas tõelist meisterlikkust!


Töötoa käigus tutvustatakse martsipani ja kujukeste valmistamist, õpitakse martsipani maalimiseks kasutatavaid värve segama, mille järel igaüks saab ka ise maalida ühe ca 100g kujukese täpselt selliselt nagu ta ise soovib. See on mõnus ja lõbus elamus, mida kogeda koos sõprade või kolleegidega.


NB! Kõik töötoas osalenud ja meistriks kuulutatud saavad ühekordse soodusena Kalevi Šokolaadipoe -10% sooduskupongi, mis kehtib töötoale järgneva nädala jooksul.


Šokolaadikommide ja maiuste valmistamine (2h)
Kalevi Šokolaadipoodidest leiad laias valikus trühvlimeistri poolt käsitsi valmistatud erilisi maiustusi. Tule õpi üllatama oma armsamat või sõpru millegi erilisega – enda valmistatud šokolaadikommide ja maiustega. Ka sinust võib saada meister!


Töötoa käigus tutvustatakse maiuste valmistamise põhitõdesid, tooraineid ja võtteid. Iga osaleja saab ise valmistada kuni 8 erinevat šokolaadikommi ja need kas kohapeal ära maiustada või kenas kinkekarbis kaasa võtta.  Hariv ja igati kasulik ettevõtmine nii sõbrannadele-sõpradele kui ka kollektiividele.


NB! Kõik kursustel osalenud ja meistriks kuulutatud saavad ühekordse soodusena Kalevi Šokolaadipoe -10% sooduskupongi, mis kehtib kursusele järgneva nädala jooksul.


Meie Meistrikoja ruumi on võimalik ka rentida erinevateks üritusteks!


Kalevi Šokolaadipoe Meistrikoda on suurepärane koht väiksema seminari, koolituse, sünnipäeva või mistahes ürituse läbiviimiseks. Oleme abiks just sellise paketi kokkupanekul nagu Sa vajad ja soovid!
Ruumi suurus ca 70 m2. Kohti 30 inimesele.
Olemas vesi, tehnika (dataprojektor, televiisor, DVD mängija), Wifi.

Võimalus tellida kohvipauside pakette (valikut vaata siit), martsipani maalimist, maiuste valmistamist. Küsi pakkumist!
 
Laste sünnipäeva pakett:


Vahva ja meeldejääv viis sünnipäeva tähistamiseks on teha seda armsaid martsipanikujukesi maalides. Nii saab ka iga külaline midagi magusat ja isetehtut endale kas mälestuseks või maiustamiseks.
 


Meistrikoja info ja registreerimine
Ürituste korraldaja:
Tel. +372 54 555 886
e-mail meistrikoda@kalev.eu

Roseni 7, Tallinn (Rotermanni sisehoovis)
Telefon: 54 52 58 29
e-mail rotermann@kalev.eu
Avatud:
E-L 10:00-20:00
P 11:00-18:00

Vaata lisaks www.kalev.eu/sokolaadipood



Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: