Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Saaremaale!

22.august 2011
Mändjala kämping

 

 

Planeerite oma ettevõtte suvepäevi? Mõtlete sel aastal Saaremaad külastada ja ei ole seda õiget peatumispaika veel leidnud? Siin võib olla lahendus Teie muredele!


Mändjala Kämpingus on Teil võimalus veeta oma meeldejääv puhkus puutumata looduse keskel. Meie kämping asub omanäolisel Mändjala looduskaitsealal 15-hektarilisel territooriumil kaunite rannamändide all ja seda vaid 10 km kaugusel Kuressaarest.

 

Kämpingud on 2-5 kohalised, kokku on 61 maja 316 voodikohaga. Territooriumil on piiramatu telkimisala koos võimalusega kasutada WC-d ja duširuume. Autokaravanidega reisijate tarbeks on meil pakkuda elektriga varustatud peatumiskohad. Toitlustamiseks on avatud 100-kohaline baar-restoran.

Oleme läbi aastate olnud üks populaarsemaid ettevõtete ja organisatsioonide suvepäevade toimumiskohti Saaremaal - külalistena võime loetleda Eesti Notarite Koda, Eesti Farmaatsia Selts, Tuule Grupp, Eesti Vee-ettevõtete Liit, Eesti Kutseõppeasutused, Eesti Regionaalsed Kolledžid jpt. 2008. aastal toimus Eesti Purjelaualiidu eestvõttel üle-eestiline Nivea Surfilaager. Lisaks on toimunud erinevaid kokkutulekuid, seminare, tähtpäevi - 2009. aastal peeti Mändjalas koguni neljad pulmapeod. Lisaks 316 voodikohale on kämpingus piiramatu telkimisala, samuti suudab Mändjala töökas kollektiiv ettetellimisel ära toitlustada kuni 1000 suvepäevalist.

 
Oma personaalseks pakkumiseks helistage numbril 52 25 300 või kirjutage meile aadressil mandjala@saaremaa.ee
 
Jääme Teid ootama!
 
Mändjala Kämping - Sinu mönus puhkus ilusa looduse keskel!

 

Rohkem infot www.mandjala.ee



Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: