Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Elistvere loomapark ootab külla...

22.august 2011
Elistvere loomapark

Algselt emata jäänud ja viga saanud loomade koduks loodud Elistvere loomapark on nüüdseks saanud koduks nende loomade järglastele ning ka teistest loomaparkidest ja –aedadest vahetamise teel saadud asukatele. Pargi eesmärgiks on jagada loodusharidust ja pakkuda võimalusi metsloomade vaatlemiseks nendele omases keskkonnas.

 

Näha saab euroopa piisonit, põtra, põhjapõtra, metssiga, metskitse, kabehirve, pruunkaru, ilvest, rebast, kährikkoera, harilikku oravat ja faasanit. Siseruumides võib tutvuda merisigade, deegude, hamstrite, liivahiirte, kairo ogahiirte, laborirottide, tšintšiljade ja laborihiirtega.

 

Loomadega tutvumist lihtsustavad infotahvlid. Selgitustega on tähistatud loodusrajad, kus saab tutvust teha  kopra eluviisiga ning mitmekesise metsaelustikuga.

 

Elistvere loomapark asutati 1997. aastal. Varem Eesti Metsaseltsi majandada olnud Elistvere loomapark kuulub RMK Tartu-Jõgeva puhkeala koosseisu alates 2008. aastast.

 

Lahtiolekuajad

Elistvere loomapark on avatud iga päev.
november-veebruar  kl 11 - 15
märts-mai
 kl 10 - 17
juuni-august
 kl 10 - 20
september-oktoober  kl 10 - 17


Piletimüük ja loomaparki sissepääs lõpeb pool tundi enne loomapargi sulgemist. Sisenemine loomaparki toimub uue hoone kaudu.


Loomaparki tulles jäta koju oma lemmikloom, kuna võõras loom võib põhjustada loomapargiasukate seas liigset ärevust. Soovitav on tulla looduses liikumiseks sobivas riietuses ja jalanõudes.

 

Kontakt

RMK Elistvere loomapark
Elistvere, Tabivere vald
Jõgevamaa
Tel 676 7030 , 5346 5030
E-post elistvere@rmk.ee

 

Rohkem infot leiad SIIT

Allikas: www.rmk.ee



Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: