Hõlm on esmaklassilise menüü ja kõrgetasemelise teenindusega restoran hotellis Lydia, kus igaüks tunneb end oodatuna. Peakokk Lauri Ülenurme poolt juhitav köök loob unustamatuid maitseelamusi, kõik detailid on hoolikalt läbi mõeldud, valmistatud ja serveeritud.
Eriliseks muudab restorani avatud köök, mis loob külalise ja köögi vahel harmoonia ning annab kõigile võimaluse nautida võrratut kokakunsti. Restoran kasutab roogade valmistamisel põnevaid tehnikaid, mille juures on olulisel kohal puhas tooraine, kvaliteet ja lihtsus. Lisaks üllatab restoran retseptidega, mis pärinevad Lydia Grünmann Holmi 1925.-26. aastal kirjutatud retseptikogust. Autori nimest on inspireeritud ka restorani nimi - Hõlm.
Tunnustatud sommeljee Kalle Müller kannab isiklikult hoolt restorani suurepärase veini- ja šampanjavaliku eest.
Villa Margaretha on suurepärase asukohaga juugendstiilis väikehotell koos kohviku, restorani ja saunaga.
Villa Margarethas on 17 numbrituba, neist igaüks omanäoline, ainulaadne. Juugendi mõju ilmneb ka tubade mööblis, mida rõhutavad ajastuomaste...
Tartu südalinnas, otse Tartu Ülikooli peahoone vastas, ootab Teid elegantne ja luksuslik hotell Antonius, mille juures asub ka Eesti parimate restoranide hulka kuuluv restoran Antonius.
Hubane miljöö pakub kõiki tänapäevaseid mugavusi koos tagasip...
Asukoht: Kolkja alevik, Peipsiääre vald, Tartumaa, 60306
Meie väikeses, kuid maailmas ainulaadses restoranis pakutakse toite, mis on valmistatud vene vanausuliste põlvest põlve pärandatud retseptide järgi. Peipsi kalast, ümberkaudsetest külades kasvatatud juurviljadest tehtud road pakuvad toiduelamust ka kõig...