Eesti toidukultuur ja selle erinevad mõjutused läbi möödunud sajandi tänapäevani peakokk Rene Uusmees ja tema meeskonna tõlgenduses.
Peakokk Rene Uusmees on keskendunud põhjalikult erinevatele mõjudele Eesti köögis läbi möödunud ja käesoleva sajandi. Rene loeb enda missiooniks Eesti kokakunsti kaasaegset edasiarendamist lähtudes peamiselt neist mõjudest, hetkekski unustamata tänapäevaseid, moodsaid tehnoloogiaid, tavasid, trende ja muidugi kohaliku, puhast toorainet.
Asukoht: Paldiski mnt. 229a, Haabersti, Tallinn, Harjumaa, 13520
Välikardirada, kohvik väliterrassiga, saunakompleks, laste mänguväljakud - kõik see ootab sind ainult 10 min autosõidu kaugusel Tallinna kesklinnast.
Avatud suvekuudel (mai-august) iga päev 12.00-22.00. Sügisperioodil lahtiolekuajad...
Asukoht: Aleviku tee 3, Jüri alevik, Rae vald, Harjumaa, 75301
Tulge meile külla!
Sööma-jooma, pidusid pidama, nädalalõppe ja õdusaid õhtupoolikuid veetma, linnakõrval asuvasse hostelisse Caravan. Pakume Teile mõnusat äraolemist meie hubases ja mugavas majas.
Hostel
Tubade...
Restoran Mantel ja Korsten – meie armas väike roheline puumajake punase katusega ning uhke mantelkorstnaga. Nii saigi ka oma nime meie uus restoran – kauni mantelkorstna järgi, mis ilutseb restorani keskel ning on antud aja hetkel ainus mantelkorsten Ka...