Eesti toidukultuur ja selle erinevad mõjutused läbi möödunud sajandi tänapäevani peakokk Rene Uusmees ja tema meeskonna tõlgenduses.
Peakokk Rene Uusmees on keskendunud põhjalikult erinevatele mõjudele Eesti köögis läbi möödunud ja käesoleva sajandi. Rene loeb enda missiooniks Eesti kokakunsti kaasaegset edasiarendamist lähtudes peamiselt neist mõjudest, hetkekski unustamata tänapäevaseid, moodsaid tehnoloogiaid, tavasid, trende ja muidugi kohaliku, puhast toorainet.
Gourmet Coffee on eestimaine kvaliteetkohvi röstija. Gourmet Coffee kohvikus ootavad teid Eesti parimate baristade poolt valmistatud kohvijoogid.
Kasutame vaid värskelt röstitud kvaliteetkohvi, kokku kuni 12 erinevast istanduses...
Tavern "Peetri Toll" asub Paldiskis viiesaja meetri kaugusel raudteejaamast, ilusas maalilises pargis kahe vana kiriku vahetus läheduses. Aastaid tagasi, ajal kui Peter I asutas siin Baltiskij Port"i, oli selles keskaegses majas Tollipunk...