Eesti toidukultuur ja selle erinevad mõjutused läbi möödunud sajandi tänapäevani peakokk Rene Uusmees ja tema meeskonna tõlgenduses.
Peakokk Rene Uusmees on keskendunud põhjalikult erinevatele mõjudele Eesti köögis läbi möödunud ja käesoleva sajandi. Rene loeb enda missiooniks Eesti kokakunsti kaasaegset edasiarendamist lähtudes peamiselt neist mõjudest, hetkekski unustamata tänapäevaseid, moodsaid tehnoloogiaid, tavasid, trende ja muidugi kohaliku, puhast toorainet.
Asukoht: Pikk 29/ Lai 24, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa, 10133
Hotell ühendab omavahel kaks vanalinna vanimat tänavat - Laia ja Pika tänava, tuues kliendid otse vanalinna südamesse.
50 –toalise hotelli pea kõik toad on erineva suuruse ja kujundusega, milles on leitud suurepärane tasakaal ajaloolise autentsuse...
Fusion-kulinaaria tähendab eri rahvuste köökide retseptide kombineerimist ühes roas. Euroopalikule toidule saab juurde särtsu ja vürtsi, lisades idamaises stiilis valmistatud kastme või garneeringu.
Meie restoranis on mitu saali, suvel laieneb MI...