Eesti toidukultuur ja selle erinevad mõjutused läbi möödunud sajandi tänapäevani peakokk Rene Uusmees ja tema meeskonna tõlgenduses.
Peakokk Rene Uusmees on keskendunud põhjalikult erinevatele mõjudele Eesti köögis läbi möödunud ja käesoleva sajandi. Rene loeb enda missiooniks Eesti kokakunsti kaasaegset edasiarendamist lähtudes peamiselt neist mõjudest, hetkekski unustamata tänapäevaseid, moodsaid tehnoloogiaid, tavasid, trende ja muidugi kohaliku, puhast toorainet.
Energia avastuskeskuse kui unikaalse elektri- ja energiateemalise kogupere teaduskeskuse uksed avatakse külastajatele 13. juunil 2014 aadressil Põhja pst 29.
Ootame avastama, mängima, õppima! Avastame koos 101 aastat vana elektrijaama saladusi...
Chicago 1933 on ameerika 1930-ndatest inspireeritud mõnus ja väljapeetud baar-restoran Tallinna vanalinna piiril.
Pakume huvitavat rahvusvahelist kööki, külluslikult jooke ja laia veinivalikut. Igal õhtul toimuvad Chicago 1933s elava muusika õhtud...
Asukoht: Valklaranna tee 42, Valkla küla, Kuusalu vald, Harjumaa, 74604
Valkla Forell on rajatud 1999a. suvel looduslikult kauni Valkla oja äärde.
Meie eesmärgiks on pakkuda meelelahutuslikku kalapüüki aastaringselt. Pakume teile meeldivat kalapüüki ning maitsvaid roogasid teie enda püütud kaladest.
Kalapüük o...