Eesti toidukultuur ja selle erinevad mõjutused läbi möödunud sajandi tänapäevani peakokk Rene Uusmees ja tema meeskonna tõlgenduses.
Peakokk Rene Uusmees on keskendunud põhjalikult erinevatele mõjudele Eesti köögis läbi möödunud ja käesoleva sajandi. Rene loeb enda missiooniks Eesti kokakunsti kaasaegset edasiarendamist lähtudes peamiselt neist mõjudest, hetkekski unustamata tänapäevaseid, moodsaid tehnoloogiaid, tavasid, trende ja muidugi kohaliku, puhast toorainet.
Hotel Euroopa sisekujunduse idee aluseks on eestipärasus-eriti just Eesti loodus. Sisustusmaterjalidena on kasutatud eestipäraseid looduslikke materjale. Nii vaibad kui ka päevatekid on rahvuslike mustritega. Looduslähedust rõhutab hiigelsuur veesein ho...
Swissotel Tallinn asub Tallinna kesklinnas, põgusa jalutuskäigu kaugusel vanalinnast.
Läheduses asuvad mitmed kaubanduskeskused, butiigid, baarid, ööklubid ning palju muud huvitavat.
Swissotel Tallinnas on 7 funktsionaals...
Asukoht: Niitvälja küla, Lääne-Harju vald, Harjumaa, 76624
Niitvälja on Eesti golfi kodu – Tallinnast ainult 30 km kaugusel asetsev väljak on kujunenud aastatega Eesti golfi sünonüümiks.
18-rajalisel väljakul on neljad erinevad tiid, võimaldamaks erineva tasemega naistel, meestel, juunioridel...