Eesti toidukultuur ja selle erinevad mõjutused läbi möödunud sajandi tänapäevani peakokk Rene Uusmees ja tema meeskonna tõlgenduses.
Peakokk Rene Uusmees on keskendunud põhjalikult erinevatele mõjudele Eesti köögis läbi möödunud ja käesoleva sajandi. Rene loeb enda missiooniks Eesti kokakunsti kaasaegset edasiarendamist lähtudes peamiselt neist mõjudest, hetkekski unustamata tänapäevaseid, moodsaid tehnoloogiaid, tavasid, trende ja muidugi kohaliku, puhast toorainet.
Asukoht: Raekoja plats 8, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa, 10146
Restoran Tule Eestonia asub Raekoja platsil. Turistide hulgas on see üks populaarsemaid restorane.Eriline restorani interjöör viib teid maagia ja salapära maailma.
Suurepärane kohalik õlu ja hubane atmosfäär ootab Teid esimesel korrusel.
Mitmek...
Asukoht: Puhkekodu 4, Laulasmaa küla, Lääne-Harju vald, Harjumaa, 76702
Laulasmaa SPA hotell on ennast peitnud rahu sisse – sinna, kus elu iseenesest leiab enda jaoks üles teistmoodi ja hoopis aeglasema käigu.
Oleme Teie jaoks kõrvale pannud ...
Asukoht: Rotermanni 14, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa
R14 Veinirestoran on koht kvaliteetveini ja ehedalt hea toidu austajale.
Veinirestorani maitse- ja veinikooslused on loodud peakoka ja sommeljee harmoonilises koostöös. R14 toidus õhkub vahemerepäraseid noote, mille loojaks ja pidevaks täiendajak...