Eesti toidukultuur ja selle erinevad mõjutused läbi möödunud sajandi tänapäevani peakokk Rene Uusmees ja tema meeskonna tõlgenduses.
Peakokk Rene Uusmees on keskendunud põhjalikult erinevatele mõjudele Eesti köögis läbi möödunud ja käesoleva sajandi. Rene loeb enda missiooniks Eesti kokakunsti kaasaegset edasiarendamist lähtudes peamiselt neist mõjudest, hetkekski unustamata tänapäevaseid, moodsaid tehnoloogiaid, tavasid, trende ja muidugi kohaliku, puhast toorainet.
Gourmet Coffee on eestimaine kvaliteetkohvi röstija. Gourmet Coffee kohvikus ootavad teid Eesti parimate baristade poolt valmistatud kohvijoogid.
Kasutame vaid värskelt röstitud kvaliteetkohvi, kokku kuni 12 erinevast istanduses...
Asukoht: Sõpruse tee 9, Viimsi vald, Harjumaa, 74001
Rahulikus miljöös ja eemal linnakärast saab Spa Hotel Lavendlis ühendatud nii töö kui lõõgastumine. Pakume mugavaid ruume ja korralikku tehnikat konverentside, seminaride, õppepäevade või firmapidude korraldamiseks.
Uues, 2014 aasta sügisel avatu...
Humalakoda on oma stiililt moodne brew-pub - koht, kus pruulitakse koha peal värsket õlut ja pakutakse värsket kohalikku toitu. See on koht, kus õllesõber saab oma silmaga näha, kuidas sünnib ime, mis vee õlleks muudab. Aga kindlasti saavad õnnelikuks t...