Eesti toidukultuur ja selle erinevad mõjutused läbi möödunud sajandi tänapäevani peakokk Rene Uusmees ja tema meeskonna tõlgenduses.
Peakokk Rene Uusmees on keskendunud põhjalikult erinevatele mõjudele Eesti köögis läbi möödunud ja käesoleva sajandi. Rene loeb enda missiooniks Eesti kokakunsti kaasaegset edasiarendamist lähtudes peamiselt neist mõjudest, hetkekski unustamata tänapäevaseid, moodsaid tehnoloogiaid, tavasid, trende ja muidugi kohaliku, puhast toorainet.
Asukoht: Uus - Sadama 23, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa, 10120
City Hotell Portus on parim valik, kui hindate mõistlikke hindu ja Tallinna vanalinna lähedust.
Oma klassi suuremate tubade (25m2) valikus on vaheustega eraldatavad peretoad, invatoad ning toad allergikutele. Enamik tubadest on varust...
Soovid veeta mõnusalt aega süües pizzat, juues õlut? Astu läbi Pizza Grande`st Tallinnas, Väike-Karja 6.
Vaikne ja varjuline terass vanalinnas ootab Sind.
Mida pakume:
privaatpeod, ärilõunad, kodune õhkkond
Pizza Grande Tallinna...
Asukoht: Teatri väljak 3, Tallinn, Harjumaa, 10143
Toidupood ja Kohvik-Restoran, kus pakutakse Eesti väiketootjate toitu, Prantsuse peakoka käe all valminud roogasid, oma lihameistrite värsket lihakraami jm.
Avatud:
Gurmee kauplus:
E-R 7.30-21.00
L 9.00-20.00
...