Eesti toidukultuur ja selle erinevad mõjutused läbi möödunud sajandi tänapäevani peakokk Rene Uusmees ja tema meeskonna tõlgenduses.
Peakokk Rene Uusmees on keskendunud põhjalikult erinevatele mõjudele Eesti köögis läbi möödunud ja käesoleva sajandi. Rene loeb enda missiooniks Eesti kokakunsti kaasaegset edasiarendamist lähtudes peamiselt neist mõjudest, hetkekski unustamata tänapäevaseid, moodsaid tehnoloogiaid, tavasid, trende ja muidugi kohaliku, puhast toorainet.
Asukoht: Tartu mnt 80, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa
Argentiina Restoran - Lihasööjate paradiis.
Argentiina Restorani kokad on pärit Ladina-Ameerikast ja valdavad kõiki saladusi, kuidas liha maitsvaks ja suupäraseks teha.
Meie 400 grammine Churrasco (sisefilee) ports täidab kõhu ka kõige nõudlik...
Pakume teile võimalust nautida spaapuhkust Tallinna südalinnas, Baltimaade suurimas spaas omataolistest.
Kalev Spa Hotell & Veekeskus asub Tallinna Vanalinnas, 10-minutilise jalutuskäigu kaugusel reisisadamast ja rongijaamast ning...
Beer Garden on meelelahutuslik õllerestoran Tallinna vanalinnas.
Paljude veinirestoranide kõrval on meil hea meel pakkuda vaheldust ning hõrgutavaid maitseelamusi linna ainukeses õllerestoranis.
Me aitame Teil orienteeruda menüü laias õllev...