Eesti toidukultuur ja selle erinevad mõjutused läbi möödunud sajandi tänapäevani peakokk Rene Uusmees ja tema meeskonna tõlgenduses.
Peakokk Rene Uusmees on keskendunud põhjalikult erinevatele mõjudele Eesti köögis läbi möödunud ja käesoleva sajandi. Rene loeb enda missiooniks Eesti kokakunsti kaasaegset edasiarendamist lähtudes peamiselt neist mõjudest, hetkekski unustamata tänapäevaseid, moodsaid tehnoloogiaid, tavasid, trende ja muidugi kohaliku, puhast toorainet.
Asukoht: Vilde tee 150, Mustamäe, Tallinn, Harjumaa, 12618
Keskuse peamiseks atraktsiooniks on suur batuudimaastik, mis koosneb 14 põranda- ja 11 seinabatuudist. Lisaks batuudimaastikule on keskuses hiiglaslik kolmekorruseline liumägedest, labürintidest ja võimsast liutorust koosnev ronimislinnak, kuhu mahub ko...
Asume Telliskivi tänaval, Pelgulinna ja Kalamaja piiril asuvas vanas tsaariaegses raudteedepoo hoones.
Ruumides on säilitatud omapärane rustikaalsus ja lihtsus. Nii sai ka menüü inspiratsiooni just oma keskonnast – lihtne, pretensioonitu ja ...
Kadrioru südames on restoran Villa Thai juba 9 aastat pakkunud roogasid eksootilisest Tai ja India köögist.
Restorani menüü valmib Nepaalist pärit peakoka kogenud silma all.
Meil saab mõistliku hinna eest väga...