Eesti toidukultuur ja selle erinevad mõjutused läbi möödunud sajandi tänapäevani peakokk Rene Uusmees ja tema meeskonna tõlgenduses.
Peakokk Rene Uusmees on keskendunud põhjalikult erinevatele mõjudele Eesti köögis läbi möödunud ja käesoleva sajandi. Rene loeb enda missiooniks Eesti kokakunsti kaasaegset edasiarendamist lähtudes peamiselt neist mõjudest, hetkekski unustamata tänapäevaseid, moodsaid tehnoloogiaid, tavasid, trende ja muidugi kohaliku, puhast toorainet.
Hotel Euroopa sisekujunduse idee aluseks on eestipärasus-eriti just Eesti loodus. Sisustusmaterjalidena on kasutatud eestipäraseid looduslikke materjale. Nii vaibad kui ka päevatekid on rahvuslike mustritega. Looduslähedust rõhutab hiigelsuur veesein ho...
Populaarsus tuleb aastatega.
Alates aastast 2003 on meil rõõm pakkuda Teile häid jooke, mugavaid sohvasid, meeldejäävaid pidusid ja muidugi parimaid vesipiipe!
Kohvik, baar või ööklubi?
Täpsemalt üeldes on kõik ühes ja vastavalt meie s...
Asukoht: Peterburi tee 48, Tallinn, Harjumaa, 11415
Hotell asub 2 km kaugusel lennujaamast ja bussijaamast ning vaid 10 minuti sõidu kaugusel Tallinna vanalinnast ja sadamast.
Kaasaegse sisustusega 3* hotellis on kokku 99 numbrituba, neist 4 sviiti saunaga. Olemas ka toad allergikutele ja liiku...