Hõlm on esmaklassilise menüü ja kõrgetasemelise teenindusega restoran hotellis Lydia, kus igaüks tunneb end oodatuna. Peakokk Lauri Ülenurme poolt juhitav köök loob unustamatuid maitseelamusi, kõik detailid on hoolikalt läbi mõeldud, valmistatud ja serveeritud.
Eriliseks muudab restorani avatud köök, mis loob külalise ja köögi vahel harmoonia ning annab kõigile võimaluse nautida võrratut kokakunsti. Restoran kasutab roogade valmistamisel põnevaid tehnikaid, mille juures on olulisel kohal puhas tooraine, kvaliteet ja lihtsus. Lisaks üllatab restoran retseptidega, mis pärinevad Lydia Grünmann Holmi 1925.-26. aastal kirjutatud retseptikogust. Autori nimest on inspireeritud ka restorani nimi - Hõlm.
Tunnustatud sommeljee Kalle Müller kannab isiklikult hoolt restorani suurepärase veini- ja šampanjavaliku eest.
Tartu südalinnas, otse Tartu Ülikooli peahoone vastas, ootab Teid elegantne ja luksuslik hotell Antonius, mille juures asub ka Eesti parimate restoranide hulka kuuluv restoran Antonius.
Hubane miljöö pakub kõiki tänapäevaseid mugavusi koos tagasip...
Tartu linn tekkis kunagi kaubateede ristumispaika. Maismaad mööda liikunud kaupu laaditi siin ümber laevadele ja vastupidi. Tartu on Euroopa ühe suurima järve - Peipsi- põline kesksadam Eesti poolel. Siin on väga põnev laevandusajalugu. Emajõe Lodjasel...
Tartu linna suurima hotelli kuuel korrusel on võimalik vastu võtta 410 külalist. Hotellitoad on moodsad ja mugavad, nurgatubadest avaneb võrratu aastaaegades vahelduv vaade Emajõele ja vanalinnale.
Dorpat restoran pakub alati parima...