Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Silverspoon 2018 hindamisperiood on lõppenud

04.oktoober 2018

Gastronoomiakonkursi Silverspoon selle hooaja hindamisperiood on lõppenud. Alanud on põhjalik tulemuste analüüs ning koondtabelite koostamine.
Võitjad kuulutatakse välja juba 9. novembril Lennusadamas toimval pidulikul auhinnagalal.



Silverspooni tegevjuhi Kristel Pentuse sõnul alustab PwC audiitorfirma nüüd oma vastutusrikka tööga, et 18. oktoobril välja kuulutada kõigi kategooriate finalistid. “Silverspoon 2018 finalistid kuulutatakse välja 18. oktoobril Promo Cash & Carry uues gastronoomia stuudios ning võitjad selguvad juba 9. novembril toimuval auhinnagalal Lennusadamas,” lisas Kristel Pentus.

 

Kokku osales konkursil üle 150 erineva toitlustusasutuse tervest Eestist. Auhindu jagatakse sel aastal kokku 14 erinevas kategoorias.

 

Silverspooni piduliku auhinnagala piletite müük on alanud. Eelmine hooaeg näitas, et gala piletid müüdi välja kiiremini kui oskasime arvata ning kahjuks ei saanud me hilisematele soovjatele enam pileteid pakkuda. Sel aastal näeme juba eelmüügipõhjal sarnast trendi, ning pileteid saame soovijatele pakkuda kuniks neid jätkub. “Oleme siiralt tänulikud, et inimesed hindavad Eesti gastronoomia kultuuri ning annavad oma panuse selle sektori toetamisele. Gala on selle jaoks kindlasti üks väga hea võimalus ühiselt head teha ning tunnustust ja tänu jagada”, võttis Kristel Pentus kokku.

 

Silverspoon gala pileti hind on 119 eurot külalise kohta. Pileteid on võimalik osta nii ühe kui kogu laua kaupa. Ühes lauas on 10 kohta. Pileteid saab soetada kas kirjutades events@silverspoon.ee või minnes Trigon Capital kontorisse Tallinnas, aadressil Pärnu mnt. 18, 4. korrus.

 

Silverspoon 2018 konkursi korraldamist toetavad Selver, PwC, Bardinet SAS, Lipton, Liviko, Auto 100, Advokaadibüroo Sorainen, Tere AS, Santa Maria, Segers, Pernod Ricard Estonia, PROMO Cash & Carry, SHISHI, Lipton, Hellmann’s, Coca-Cola, Karisma Food, Lennusadam, Mobec AS, Stiilikanal, Tauno Kangro, Extrahaus, Trigon Dairy Farming.

 

Silverspoon on Eesti gastronoomiakonkurss, mille eesmärk on väärtustada ja arendada toidukultuuri Eestis.

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: