Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Eesti ööjooks Rakveres!

16.august 2018

18. augustil leiab aset järjekordne Eesti ööjooks, mis on Baltikumis üks erilisemaid jooksufestivale.

 

Nagu nimigi ütleb, toimub ööjooks pimedal ajal, öösel. Rakveres 2011. aastal alguse saanud sportlik üritus oli mõeldud eeskätt Rakvere linna ja Lääne-Virumaa piirkonna elanike liikumise propageerimiseks, kuid see ei tähendanud, et öisest jooksust ei võinud osa võtta teiste maakondade ja riikide aktiivsed tervisesportlased – ööjooksule olid teretulnud kõik.

 

Eesti ööjooks on kogunud aastast-aastasse palju tuntust ning tore on tõdeda, et festivalile on sõidetud kohale lausa Filipiinidelt, Ameerika ühendriigist, Paraguayst, Küproselt ja Hispaaniast. Atraktiivne ja omanäoline jooks pakub nii elamust kui ühtekuuluvustunnet, sest distantsi läbivad kõik osavõtjad ühesugustes spordisärkides.

18. augustil antakse ööjooksu avapauk Rakvere spordikeskuse juures, mis on ühtlasi ka jooksu võistluskeskuseks. Kell 18 algavad lõbusad Mõmmi lastejooksud, 4 km distantsiga „Lahe Rakvere“ ja 10 km distantsiga „Raju Rakvere“, kuhu on oodatud ka kõik käijad. Pikim, 21,1 km distants on mõeldud aga pikema maa jooksjatele.

 

Eesti ööjooksu kohta leiad täpsemat infot veebilehelt: www.ööjooks.ee

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: