Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Nädalavahetuse idee – kumb sulle rohkem meeldib: kas õudusfilmid või tantsimine?

27.aprill 2017

Kas jumaldad õudusfilme? Või meeldiks sulle pigem hoogne swingtants? Saabuval nädalavahetusel leidub tegevust mõlema huviala fännide jaoks!



28.–30. aprillini 2017 toimub Haapsalu õudus- ja fantaasiafilmide festival, mis on Baltimaade suurim žanrifilmide festival. See toob publikuni viimaste aastate parimaid, julgemaid ja originaalsemaid põnevus-, fantaasia- ja õudusfilme.

Programmist ei puudu ka üha enam populaarsust koguvad friigi- ja ekstreemfilmide seansid, põnevad eriüritused ning mudapealinna parimad peod! Kokku näeb festivalil orienteeruvalt 30 täispikka filmi.

Vaata veel:

 

Swingtantsu ja -muusika festival Tallinn Swing Weekend 2017 (toimub 28.–30. aprillini, ARSi majas Tallinnas) on järjekorras juba viies ning on täis swingtantsu, õpitubasid ja muusikaelamusi. Oodata on juhendajaid Leedust, Poolast ja Venemaalt, muusikuid Eestist ja Poolast.
Tegu on Eesti suurima swingmuusika- ja tantsu sündmusega, mille kavasse kuuluvad tantsuõppe töötoad, kolm tantsu- ja muusikaõhtut džässbändi ja DJ muusika saatel ning muud tegevused. 

Kolmel tantsuõhtul on võimalus kuulata elavas esituses profimuusikuid nii meilt kui ka mujalt. Peale selle rikastavad üritust tantsulised etteasted nii kohalike kui ka väliskülaliste esituses. Osalistel on võimalik saada osa vahvatest tantsulistest võistlusmängudest. Peoõhtutel tehakse kindlasti ka mõned ühistantsud, näiteks üle maailma kõigi swingtantsijate seas tuntud Shim-Sham või Big Apple. Paralleelselt tantsuõhtuga toimub fotosessioon, stiiliarmastajatele avab saali kõrval oma uksed vintage-butiik ja soovijad saavad lasta endale ajastule kohased soengud sättida professionaalse juuksuri abiga.

Vaata veel:

 

 

Head nädalavahetust!

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: