Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Nädalavahetuse idee – Matkamess 2017

29.märts 2017

Matkasõbraks hakkamiseks pole kunagi liiga hilja! Liikumine on ju meie jaoks üks tähtsamaid tegevusi ja rahulikult kulgemine ning looduse nautimine on parim viis seda teha. Enne veel, kui asud päriselt matkateele, käi ära matkamessil, mis pakub nii mõndagi põnevat nii uuele kui juba kogenud matkasellile.



Toimumisaeg: 01.04. kell 10.00–18.00
Toimumiskoht: Tallinna lauluväljak, Narva maantee 95

 

Matkamess on matka, vaba aja ning aktiivse eluviisi mess. Üle 40 elamuse, seikluse ja matka-retke looja, lavaprogramm tuntud ränduritega, tasuta ekskursioonid ning aktiivsed tegevused kohapeal.
Mine kindlasti ja leia inspireerivaid retki ning tegevusi kevadeks-suveks!
Matkamess toob kokku rohkesti elamuste, seikluste ja matkade-retkede loojaid ning matkavarustuse pakkujaid, et üheskoos motiveerida kõiki huvilisi avastama, liikuma ning oma vaba aega kvaliteetselt üksi või koos pere ja sõpradega veetma.
Soovid võtta ette mõne matka, aga kõik “klassikalised” rajad ja liikumisviisid on juba ära proovitud? Pane üritus proovile ja leia Matkamessilt vähemalt üks uus mõte, mida sel suvel katsetada.
Sa ei armasta üldse klassikalist seljakoti ja telgiga matkamist? Pole probleemi, Matkamessilt leiad kümneid närvikõdi pakkuvaid seiklusi nii toas kui õues, lühemaid retki ning sporditarbeid!

 

Sissepääs on tasuta!

 

Vaata veel:
matkamess.ee

 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: