Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Nädalavahetuse idee – viis päeva talvepidu Vabaõhumuuseumis

23.veebruar 2017

Ei ole saladus, et algaval nädalavahetusel on ees ootamas pidupäev. Eks ole igaühel meist kujunenud omad traditsioonid, kuidas tähistada kodumaa sünnipäeva. Aga lisaks sellele on kohe-kohe saabumas ka vastlapäev. Meie aga soovitame Sul sel nädalavahetusel osa võtta Eesti Vabaõhumuuseumi üritustest, sest nemad lubavad pidu lausa viis päeva!



24.–28. veebruarini kutsutakse huvilisi talvistele pidupäevadele, et tähistada üheskoos vabariigi sünnipäeva, maaslenitsat ja vastlaid!

 

Pidupäevade annab avapaugu 24. veebruaril kell 14 ajaloolise vabadussõja lahingu taaslavastus külaväljakul koostöös sõjaajalooklubiga Front Line. 
 

25. veebruari maaslenitsal loovad meeleolu folklooriansamblite kontserdid, tutvuda saab maaslenitsa kommetega ja maiustada pliinidega. 
 

26.-28. veebruarini saab osa võtta vahvatest vastlategevustest: vuristada vastlavurri, ajada kada põllule, meisterdada vastlanukke, mängida hoogsaid õuemänge ja maitsta toekaid pühadetoite.

 

Pidupäevad lõpetab 28. veebruaril kell 18–22 hoogne tantsupidu Kolu kõrtsis koos Tallinna Tantsuklubiga. Laupäeval ja pühapäeval on avatud Roosa Pipra pliinikohvik. Kõigil viiel päeval on sobiva ilma korral avatud vastlaliu tegemiseks kelgumägi ja jääkarussell. Rõõmu jätkub kõigile!

 

Vaata talviste pidupäevade kava ja kellaaegu siit
Piletid on müügil muuseumi kassas ja Piletilevis. Soetada saab nii ühe päeva pileti kui pidupäevade passi.

 

 

Ilusat nädalavahetust!

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: