Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Nädalavahetuse puhkuseidee – asume aktiivselt talve nautima!

12.jaanuar 2017
Valgehobusemäe

Kohe-kohe saabuvat nädalavahetust tuleb kindlasti talvistele spordialadele pühendudes ära kasutada, sest lund on viimastel talvedel meil olnud vähe. Niisiis nüüd peaks sellest võtma viimast, sest kes teab, millal jälle selline võimalus avaneb.



Näiteks lumelauakrossi saab proovida Valgehobusemäel, kuhu rajati lumekrossi rada.
Lumelauakrossi Eesti ainsa koondislase Ivar Kruusenbergi vedamisel kerkis Valgehobusemäe suusakeskusesse olümpiaala võistlusrada, kus oma oskuseid saavad proovile panna ka harrastajad.

 

Lisaks toimub laupäeval 15. jaanuaril Valgehobusemäe keskuses rahvusvaheline lumepäev (kell 11-15). Ürituse raames ja koostöös Suusabussiga tutvutakse suusavarustusega, proovitakse leida tasakaalu ehk õpitakse end suuskadel mugavalt tundma. Peale selle õpitakse, kuidas kukkuda ja püsti tõusta, erinevaid suusatamise tehnikaid, laskumist jne. Toimub ka 1,5 tunnine lumelauakoolitus algajatele, mis peaks igaüht nakatama väikese lumelauapisikuga.

 

Vaata rohkem infot siit: www.valgehobuse.ee

 

12. jaanuaril avati ka Nõmme lumepark (Vana-Mustamäe 16, Tallinn), kus on olemas nii õppenõlv, suusanõlv kui lumerõngarada (avatakse 16. jaanuaril). Nõmme lumepark on Tallinna looduslikult kõrgeimas punktis asuv Eesti suurim mäespordi koolituskeskus. Seal pakutakse nii algajate kui ka edasijõudnute mäesuusa ning lumelaua individuaalõppeid ja treeninguid.

 

Uuri lähemalt siit: www.nommelumepark.ee

 

Soovime sulle nädalavahetuseks rohkesti talverõõme ja emotsioone!

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: