Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Nädalavahetuse idee – stiilipidu jalgrattal Tallinnas!

14.juuni 2016
Kohvik Kalambuur Hirvepargis

Suvel toimub alati palju omanäolisi üritusi ja sel nädalavahetusel soovitame aega veeta eriti toredal viisil. Laupäeval 18. juunil otsi välja vana jalgrattalogu, pane vahvad riided selga ja asu lõbutsema! 



Stiliseeritud rattaretke Swing&Ride (18. juuni kell 13.00 – 17.00) korraldatakse Eestis juba neljandat korda. Tee korda oma vanaisa jalgratas, pane stiilselt riidesse ning tule üheskoos sõitma, tantsima ja piknikku pidama!
Swing&Ride on stiilipidu! Idee on tulnud Londoni ürituselt The Tweed Run, mis esimest korda toimus aastal 2009 ning on nüüdseks levinud ka üle terve maailma.
Sobiv riietus on ürituse kohustuslik osa! Ideaalis on see traditsiooniline inglise sportlik stiil. Võtmesõnaks on tviid! Juhul, kui 18. juunil on ilm liiga palav, palun riietu vastavalt swingiajastule (1920-1950).
Tegemist ei ole spordiüritusega, tule linnarattaga, mida vanem see on, seda parem. Sel aastal osaleb rattaretkel ka Eesti Jalgrattamuuseum oma vintage jalgratastega.
 

Ajakava
13:00–14:00 kogunemine Hirve pargis kohviku Kalambuur ees, reeglite ja ajakava kordamine, pildistamine, vanade rataste eksponeerimine, soovijatel on võimalus tantsida swingmuusika saatel. Kõik saavad kohapeal kleepsu numbriga, mis kinnitab üritusel osalemist. Kleepsu saab kinnitada riiete või jalgratta külge.
14:00–15:00 jalgrattasõit marsruudil Hirve Park (Toompuiestee 8) - Toompark - Tornide väljak - Vanalinn - Toompark - Hirve park (Toompuiestee 8)
15:00–17:00 jalgrattasõidu lõpp Hirve pargis, pikniku pidamine, soovijatel on võimalus tantsida swingmuusika saatel. Võta kaasa meelepärast sööki ja jooki, piknikutekk ja muid mõnusaks aja veetmiseks vajalikke asju.


Kõlab ju lõbusalt?


Vaata ka www.tsds.ee/swingride-2016-tweed-run-tallinn

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: