Avalehele Vali keel:

Tahvelarvuti rakendus - iEstonia

Prindi

iEstonia

Puhkus Eestis toimetus on 2012 aasta lõpus turule toonud tahvelarvutitele ainulaadse rakenduse iEstonia, mis võimaldab vene keelt kõnelevatele turistidele anda kogu vajaliku info vaatamisväärsuste, majutuse, toitlustuse, linnatranspordi, meelelahutuse ja ostlemisvõimaluste kohta.

 

Rakendus "iEstonia" on tasuta allalaetav App Store ja Google Play poest ning töötab võrguvabalt, nii jääb turistil ära vajadus kasutada kallist data roamingut ehk andmerändlust. Rakendusest leiab ka audiogiidi, muuseumid ja Tallinna kaardi, mis on samuti kasutatav võrguvabalt.

Rakendus erineb täielikult muust online-meediast ning selles on kasutusel mitmed uue meedia imed - mahukad fotogaleriid, videod  ja muu interaktiivsus, mis pakub turistile täiesti uut lugemiselamust. Kõiki neid võimalusi on kasutatud nii digiraamatu sisus kui ka seal ilmuvates reklaamides.

Puhkus Eestis toimetus pakub sellist digitaalset reisijuhti Eestis esimesena. Kuna tahvelarvutite populaarsus on jätkuvalt tõusuteel ja inimesed kasutavad informatsiooni hankimiseks järjest rohkem internetti ja tahvelarvuteid, oli ka Puhkus Eestis toimetusel aeg innovatsiooniga kaasa minna ning digiraamatu rakendus turistile kättesaadavaks teha.

Enamik ettevõtjaid soovib ajaga sammu pidada ja olla oma potentsiaalsetele klientidele paremini leitav. Antud rakendus on selleks ideaalne lahendus, sest nii panustatakse turundamisel ka tahvelarvuti kasutajatele.

Selleks, et Tallinnat avastada, sobiv hotell broneerida, muuseum või ostukeskus leida, ei ole vaja teha muud, kui äpp tööle panna ning paari näpuliigutusega omale meelepärane välja valida.

 

                                                                          
Lae alla   Lae alla


Lisainformatsioon

Puhkus Eestis
Tel: +372 683 5145
info@puhkuseestis.ee

Puhkus Eestis soovitab

Valdkond: Aktiivne puhkus
Asukoht: Vudila, Kaiavere küla, Tartu vald, Tartumaa, 49105

Kui otsid lõbustusparki, veeparki, batuudikeskust, loomaparki või mõnd muud vahvat kohta, kuhu minna lastega, siis tule Vudilasse!

 

Vudila on Eesti suurim kogu pere män...

Valdkond: Toitlustus
Asukoht: Valklaranna tee 42, Valkla küla, Kuusalu vald, Harjumaa, 74604

Valkla Forell on rajatud 1999a. suvel looduslikult kauni Valkla oja äärde.

Meie eesmärgiks on pakkuda meelelahutuslikku kalapüüki aastaringselt. Pakum...

Asukoht: Kastre vald, Lange küla, Tartumaa, 62115

Eesti Lennundusmuuseum (ELM) on asutatud aastal 2000. Ekspositsiooni kuulub 36 lennukit ja 6 helikopterit.

...

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: