Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Viimased Suveooperi kontsert-etendused Katariina kirikus sel nädalavahetusel!

19.juuli 2022
Suveooper

Ooperimuusikat parimate solistide esituses saab kuulata Tallinna Vanalinna Püha Katariina kirikus (Vene 14a) sel reedel, 22. juulil ja laupäeval, 23. juulil algusega kell 20.00. Muusikasõbrad saavad osa kostümeeritud kontsert-etendustest, kus kõlamas tuntud aariad, duetid, tertsetid maailmakuulsatest ooperitest ja operettidest. Suveooper jätkub reedeti laupäeviti kuni 13. augustini. Korraldajaks on Muusikute fond PLMF, kunstnik Riina Vanhanen ning produtsendid Pille Lill ja Alar Haak.



“On hea meel, et ka sel aastal on Eesti andekad ooperilauljad pakkumas publikule rõõmu imelises Katariina kirikus,“ ütles muusikute fondi juht Pille Lill. "Sumedad suveõhtud ja hea muusika Tallinna vanalinnas on just see, mis peaks igale muusikagurmaanile rõõmu valmistama".

Reedel, 22. juulil kl 20 astuvad Püha Katariina kirikus lavale IV Vabariikliku Vokalistide konkursi 28-29.05.22 võitjad Annabel Soode (sopran), Sandra Laagus (metsosopran) ja Yixuan Wang (tenor). Klaveril saadab Piia Paemurru. Kavas kõlavad Rossini, Mozart, Verdi, Puccini jt.

Laupäeval, 23. juulil kl 20 esinevad Soome Rahvusooperis debüteerinud sopran Marion Melnik, teatri "Vanemuine" tenor Rasmus Kull ja üks Eesti väljapaistvamaid baritone Aare Saal. Koos pianist Piia Paemurruga tulevad esitamisele Mozart, Puccini, Verdi, Lehar jt.

Tänavuse Suveooperi etendused toimuvad 22.07-13.08 igal reedel ja laupäeval algusega kell 20. Piletid hinnaga 15/20€ on saadaval Piletilevis ja kohapeal.

FB üritus on leitav siin

Suveooperit toetavad Kultuuriministeerium, Kultuurkapital, AS Selver, Metaprint jt.

Kogu kava koos esinejatega on leitav siin

 

 

 

Lisainfo:
Pille Lill
PLMF juhataja
51 14077
plmf@plmf.ee

 

MUUSIKUTE FOND PLMF
www.plmf.ee

 

Muusikute fond PLMF loodi 2003. aastal missiooniga toetada klassikalise muusika talente ning on siiani ainus mittetulunduslik ühing, mis on abiks järjepidevalt mitmete Eesti annete käekäigule, pakkudes neile esinemisvõimalusi erinevate riikide kontsertlavadel, täiendõpet nii eesti kui maailma tipp-pedagoogide juhendamisel jpm.

 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: