Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Disco Tallinn läheb koos Peeter Piheli ja Vaiko Eplikuga juulis piknikule

29.juuni 2018

Laupäeval, 7. juulil toimub Eisma sadamas Vihula vallas Disco Tallinn Piknik. 100% kõrgkvaliteetsest Eesti toorainest koosneva piknikukorvi paneb kokku üks tuntumaid Eesti kokkasid - Peeter Pihel.

Piknik kaunis asukohas ei ole aga antud sündmuse ainuke võlu. Vabaõhukontserdi annavad armastatud muusik Vaiko Eplik ning Prantsuse laulja Jay Sebag. Peale päikeseloojangut kolib sündmus suurde sadama paadikuuri ning muutub tantsupeoks Disco Tallinn vedajate taktikepi all.



Pidudesari Disco Tallinn ja Peeter Pihel ühendavad taas kord jõud, et korraldada südasuvel, 7. juulil kaunis Eisma sadamas üks unustamatu piknik-pidu koos Vaiko Epliku kontserdiga.

 

Disco Tallinna vedajad Widenski ja Tom Lilienthal korraldasid mullu midagi seniolematut, kasutades selleks ära ilusat Eesti suve ning loodust. Nii sündis esmakordselt väga populaarseks osutunud piknik-peo formaat. Ääretult kaunis ja üsna uues Eisma sadamas Vihula vallas leiabki 7. juulil taaskord aset „Disco Tallinn piknik“, mis kätkeb endas muuseas Eesti Euroopa Liidu eesistumise õhtusöökide peakoka Peeter Piheli poolt hoolikalt valitud „einet murul“, andeka muusiku Vaiko Epliku vabaõhukontserti ning DJ-de etteasteid.

 

Peeter Pihel kommenteerib: „Panen ka sel suvel Kotzebue Bakery & Charcuterie parimatest paladest kokku maitsva piknikukorvi. Muretsema ei pea ka taimetoidu sõbrad - head ja paremat leidub korvis ka neile.“

 

 

Väravad avatakse 7. juulil kell 17.00, tulla saab kogu perega. Peale päikeseloojangut liigub pidu vanasse paadikuuri, kus esinevad Disco Tallinna residendid Widenski, Tom Lilienthal ning külalised.

 

 

NB! Peeter Piheli piknikukorviga piletite kogus on piiratud ning neid saab soetada vaid eelmüügist Piletilevist

 

Lisainfo sündmuse kohta: 
 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: