Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Seto Folk 2017, "Metsa poole" 16.–18. juunil Värskas

12.aprill 2017
Seto Folk 2017, "Metsa poole"

Kutsume teid juunis Värska metsade vahele Seto Folgile! Ka seekord kestab pidu laanes kolm päeva ning tegemist jagub kontserdite kõrvalt nii suurtele kui väikestele. Matkad ja töötoad, lasteala ja muruülikool vaatavad sel aastal metsa poole.



Seto Folk on festival, kus muusika ja looduse koosmõjust sünnivad elamused ja tärkab inspiratsioon!
 

Muusika- ja matkafestival Seto Folk „Metsa poole“ toimub Setomaal, Värskas. Pöörane pidu läheb laanes lahti 16. juunil 2017 ja kestab kolm päeva järjest pühapäevani välja.
 

Setomaa metsad on paksult imesid, essütajaid ja kavalust täis. Nii balanseerivad käesoleval aastal Seto Folgil üles astuvad bändid metsapoolsuse hapral piiril, seda enamasti oma pöörasuses ületades. Piiripealsed pöörasused ongi Seto Folgi teine nimi! Varasematel aastatel on folgilisi erutatud teemadel „Üle piiri“ ja „Näitame keelt“.
 

Lisaks heale muusikale ja kaunitele kontserdipaikadele ootab väiksemaid folgilisi eakohase programmiga mõnus lasteala, mõtisklejad leiavad kindlasti üles muruülikooli ning seiklejad saavad matkaprogrammi raames minna otse metsa!
 

Arhailist ja ehedat seto kultuuri saab aga folgil kogeda kõigi meeltega – kuulata ja kaasa laulda UNESCO vaimse kultuuripärandi nimistusse kantud seto leelot, keerutada jalga tõelisel seto kirmasel, õppida valmistama seto käsitööd ning maitsta ja kaasa osta tõelist seto toitu.

PILETIMÜÜK
PILETID SAADAVAL PILETILEVIS

SETOFOLK.EE

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: