Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Nädalavahetuse idee – perenädalavahetus Lennusadamas: uus näitus MAYDAY, MAYDAY, MAYDAY

23.märts 2017

24. märtsil avab Lennusadamas uksed merepäästeteemaline näitus “Mayday. Mayday. Mayday”. Meremuuseumis räägivad enda loo mehed ja naised, kes riskivad hättasattunute päästmiseks oma eluga ning tutvuda saab merepääste tehnika ja ajalooga. Näituse eesmärk on harida inimesi merepääste valdkonnas ning teha seda nii, et merele minejad teaksid, mida teha riskide vältimiseks ning kuidas käituda hädaolukorras.
Mis toimub kriisiolukorras inimese peas ja kehas? Oma lugusid räägivad ka parvlaeva Estonia katastroofist eluga pääsenud.



Väljapanekut täiendavad paljud interaktiivsed eksponaadid ja simulaatorid. Saad osaleda päästjate koolitamisel, võtta vastu hädateadet päästeoperatsiooni juhi rollis, katsetada veekogu jääpaksust ja teha palju muud põnevat.

 

Merepääste-teemalise suurnäituse puhul kustutakse kõiki 25. ja 26. märtsil Lennusadamasse suurele perenädalavahetusele! Sind ootavad tõelised merepäästjad ja saad teada, kuidas töötab päästekopter, missugune näeb välja üks päästeoperatsioon, mida teha hätta sattudes merel, ning palju muud põnevat ja kasulikku! Toimuvad ka avatud ekskursioonid, lõbusad viktoriinid ning meisterdamine!

 

Tegevused toimuvad mõlemal päeval kl 12–16.
Põnevust jagub tervele perele!

 

Lennusadam, Vesilennuki tee 6, Tallinn

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: