Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Nädalavahetuse idee – festival Animalaine

02.märts 2017

Kas oled passi järgi suureks saanud, aga sulle meeldib ikka veel lapselik maailm? Sel juhul on just Sinu jaoks justkui loodud 4.–5. märtsini toimuv festival nimega Animalaine.
Nukufilmi Lastestuudio avab siis uksed ja lainetab animatsiooniga üle kõik, kes oma sammud sinna seavad. Animalainel on kõigil võimalus kiigata teisel poole ekraani ning ise proovida, kuidas animatsiooni tegemine käib.



Oodatakse osalema tasuta animatsiooni töötubadesse, kohtuma animafilmikunstnike Peeter Ritso ja Anu-Laura Tuttelbergiga ning vaatama laste tehtud multikaid.

 

Animalainele on oodatud kõik lapsed ja noored ning eriti tore on minna kogu perega. Kui multikad on sinu jaoks oma lugude ja pildikeelega põnevad (ja äkki oled avastanud ka, et multikad polegi ainult lastefilmi žanr), siis oodatakse sind avastama, kuidas animatsiooni loomine käib.

 

4. märtsil toimuvad eelregistreerimisega tasuta töötoad joonisfilmi teemadel, 3D modelleerimine ja nukumeisterdamine.

 

5. märtsil avab Nukufilmi Lastestuudio uksed kõigile ning kogu päev on võimalik läbi astuda ja proovida kätt erinevates avatud töötubades, kohtuda animafilmitegijatega, vaadata näitust ning avastada enda jaoks, kui põnev võib olla laste looming animafilmides, sest vaadatakse laste tehtud filme.

 

Vaata rohkem infot siit: bit.ly/animalaine

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: