Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Nädalavahetuse puhkuseidee – maitserännakule Tartusse

09.veebruar 2017

Tartu on heade mõtete linn, kuid 1.-28. veebruarini on see ka heade maitsete linn. Eesti restoranikultuur on jätkuvalt tõusuteel ja seetõttu toimub üha enam põnevaid toidukampaaniad isuäratava ning kohaliku toidu tutvustamiseks.

"Maitsev Tartu" on tartlaste ja linna külaliste oodatud maitseelamuste kampaania, mis toimub juba kolmandat korda.



Ainult veebruaris saab nautida uusi toiduelamusi pakkuvat ja sõbraliku hinnaga kolmekäigulist erimenüüd 14 Tartu restoranis, kus töötatakse just selle kuu tähistamiseks peale tavamenüü välja ka erimenüü.

 

Erimenüüle kehtib komplektihind 19 eurot, mis sisaldab kolme käiku.
Erimenüüd saab nautida 1.–28.02.2017.

 

Menüüde ja restoranidega saab tutvuda, valides sobiva restorani lingi kodulehel www.maitsevtartu.ee. Iga restorani juures on laua broneerimise telefoninumber.
Kampaanias osalevate restoranide peakokad annavad oma parima, et üllatada linnaelanikke ja -külalisi hõrkude ja naudinguid pakkuvate eriroogadega. Toitude valmistamisel kasutatakse võimalikult suures osas kohalikku toorainet.

 

Kõiki menüüsid hindab žürii ja selgitab välja selle aasta parima. Toidunautlejad saavad hinnata restoranide pingutusi, selgitades välja külastajate lemmiku. Oma hinnangu saab anda kodulehel www.maitsevtartu.ee vastava restorani juures oleval hindamisskaalal. Tulemused selguvad 3. märtsil.

 

Häid maitseid!
 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: