Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Nädalavahetuse idee – saksa pidu Eesti kuues: Oktoobrifest 2016

05.oktoober 2016
Mooste Folgikoda

Ka sügisel võib rahva kokku tulemiseks olla üks meeldiv ja lõbus põhjus, et tantsu, laulu ja lõbusate helide saatel meenutada möödunud suve ning vastu võtta sügis. Miks mitte pidada maha üks vägev pidu? See ongi võimalik, sest selle sügise värvikaim pidu toimub Mooste mõisas (08.10. algusega kell 15.00). Täpne asukoht: Põlvamaa, Mooste – Mooste Folgikoda (endine karjalaut, praegu Lõuna-Eesti suurim kontsertsaal).



Mooste mõisa Oktoobrifest 2016

Kohal on erinevad Oktoobrifesti õlled, aga esindatud on ka Eesti väikepruulikodade õlled. Kell 15 avatakse õllelaat, kus õllemüüjad ja valmistajad tutvustavad oma tooteid ning nende eripärasid. Laadalt saab õllesid kaasa osta ja kohapeal tarbida, kuulata pruulmeistrite ning tõsiste õllefännide põnevaid lugusid õllest. Laada käigus toimub erinevaid auhinnamänge ja sissejuhatus õhtul toimuvale suurejoonelisele õllepeole.


Õllepidu saab alguse kell 18.00. Oodatud on nii õllesõbrad kui need, kes on õllesõprade sõbrad, sest maitseelamusi pakutakse vägevaid! Vägevamatele kostüümidele on välja pandud auhinnad.

 

Riietusstiiliks on Oktoobrifest ehk saksa pidu Eesti kuues.

 

Vaata lisa: www.kultuur.info

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: