Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Nädalavahetusel sügislaadale

29.september 2016

Värske õunamahl, rikkalikud sügissaadused ja lisaks hea meelelahutus – just praegu on hea aeg külastada laatasid, varuda sealt head ning paremat ja veeta ka veidikene mõnusalt aega.



Õunamahlasimman ja Vanamõisa sügislaat
1.oktoobril algusega kell 11.00 toimub Vanamõisa vabaõhukeskuses sügislaat. Uku Suviste kontsert ja mullimeistrite teadus- ja mullishow. Avatud on lasteala ja miniloomaaed. Laadal on müügil käsitöö, istikud, sügisesed aiasaadused ja palju muud. Võta kaasa oma taara ja naudi sügisilma koos oma õuntest tehtud värske mahlaga. Ühe liitri tegemine maksab 0,30 €.

PILET 2 €

 

Vaata lisa: www.vabaõhukeskus.ee

 

Türi õunafestival
1. oktoobril 2016 toimub ka Türi kultuurikeskuse juures õunateemaline üritus ehk VII Türi õunafestival. Raske on Türilt leida mõnda koduaeda, kus ei kasva ühtegi õunapuud, ja Türi kandi rahvas juba teab, mida õuntega teha! On ju see maitsev ja kasulik puuvili tänuväärne tooraine perenaistele – võta ainult retseptiraamat ette ja hakka vaaritama: õunakooki, -moosi, -mahla või -salatit! Türi õunafestivali sümbol on lõbus ja maitsev Türi valla õun.

 

Vaata veel: tasa.tyri.ee

 

Liivimaa Mihklilaat ja rahvalik pidu
Sügisene kogupereüritus Valga linnas (samuti 1. oktoobril), kus kaubeldakse aiasaaduste, taimede, käsitöö ja eestimaise toidukaubaga. Laadamelule lisab vürtsi atraktiivne kultuuriprogramm koos huvitavate esinejatega. Põnevust pakuvad erinevad konkursid, näitused, töötoad ning toimub koduleiva, -saia ja veinikonkurss. Tegevust ja lustimist jätkub igas eas laadakülalisele!

 

Velise sügislaat

1. oktoobril toimub meeleolukas kauplemispäev koos kultuuriprogrammiga ka Raplamaal Velise külas. Toimub tordioksjon. Lastele batuut, karusell, ponid.

 

Vaata veel: www.facebook.com

 

 

Ilusat sügise jätku!
 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: