Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Suvelõpupeole Vanamõisa käsitöölaadale!

18.august 2016

20. augustil 2016 toimub Saue vallas Vanamõisa vabaõhukeskuses traditsiooniks saanud Vanamõisa käsitöölaat koos suvelõpupeo ja külade päevaga, mis on traditsiooniline sündmus aastast 2003. Tänaseks on Vanamõisa käsitöölaadast saanud suurim käsitöölaat Eestis, mis toob igal aastal kohale sadu kaupmehi ja tuhandeid külastajaid üle Eesti.



Vanamõisa käsitöölaada peategelasteks on mõistagi ehe ja aus kraam eestlaste käsitöötubadest, pisikestest kodutootmistest, kuhu süda ja hing on sisse pandud, Eestimaa musta mulla rammul kasvanud looduse andidest.  Ligi 500 kaupmeest ja väiketootjat ning 12 000 külastajat oma kohaloluga annavad tunnistust, et tegu on usaldusväärse ja mõnusa õhkkonnaga, kus ühtviisi hea on nii müüjal kui ostjal.
Sel aastal püstitatakse Vanamõisa käsitöölaadal Saue valla külade kõigi aktiivsete inimeste eestvedamisel ühine kogukonnatelk. Telgi sisuks on pop-up kohvik, kogukonnapood ja vaba lava. Kõik tooted, käsitööesemed ja küpsetised on sauevallakate kätetöö. Ka kõik esinejad on valla oma rahva hulgast.
Päeva pärl on PIIM ning Vanamõisa laadal tähistatakse taasiseseisvumise 25. aastapäeva suure kohupiimavahukooretordiga.

 

Vaata lisainfot siit: www.kasitoolaat.ee

 

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: