Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Nädalavahetuse puhkuseidee – tuli, vesi, muusika ja nostalgia – Tõrva Loits 2016

11.august 2016

Kohe saabuval nädalavahetusel tasub minna Valgamaale, kuna Tõrva linnas Veskijärve veerel toimub põnev sündmus, mis ühendab endas meelihaaravad tule ja vee vaatemängud, hea muusika ja unustamatud kogemused – Tõrva Loits 2016.



13. augustil 2016 kell 18.00 avab Tõrva Loits külalistele uksed ning pakub retrospektiivi iseseisvumise ja vabaduse tähendusest läbi aastakümnete. Üritus kannab alapealkirja "Tere, perestroika? 1991 vs 2016" ning ürituselt leiab nii väiksemat kui suuremat tähendust ajaloole.
Igal aastal püütakse publikule pakkuda uusi efekte ja nii ka sellel korral, kui kontserdi teises osas on laval korraga kolm ägedat bändi (JMKE, Vennaskond, Elephants from Neptune), kes pole varem inimkonna ajaloos ühiselt musitseerinud.
Lisaks ärgitatakse Tõrva Loitsu kontserdiga inimesi kaasa mõtlema perestroikaaegsetele ideaalidele ja sellele, mis jäi tegemata, et me seda saavutanud pole.
Pealavastaja Mart Koldits räägib, et tegemist ainulaadse formaadiga. "Sellises mastaabis show'd Eestis mujal ei tehta. Tõrva on väike linn ja kauges lõunas, kuid siinne üritus on Eesti bändidele erakordne võimalus sellises show's oma muusikat presenteerida. Üheskoos annavad endast parima nii rokibändid, amatöörid ja sellel kõigel on oma kindel stoori, mis kokku lavastatud verd tarretama panevate trikkide ning hingematvate tule- ja veelahendustega."
Etendusel luuakse erinevaid videoinstallatsioonide lahendusi, kus kasutakse ära nii looduslikud pinnad kui projektori ja LED-ekraani sümbioosina tekkinud audiovisuaalsed lahendused.

 

Vaata lisa siit www.kultuur.info/syndmus/torva-loits-2016
Piletiinfo: www.piletilevi.ee

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: