Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Nädalavahetuse puhkuseidee – suve sisukaim nädalavahetus Pärnus

04.august 2016

Kohe-kohe saabuval nädalavahetusel leiab rohkesti tegevust suvepealinnast Pärnust. Suvepealinna ilmselt kõige aktiivsemal nädalavahetusel koguneb Pärnusse lisaks muusikamaailma tippudele ka hulgaliselt tänavatoidu pakkujaid! Peale selle saab osa võtta gildipäevadest. Tegevust jätkub tõepoolest igaühele!



Nähtavasti ei ole saladus kellelegi, et 4.–6. augustini toimub taas Pärnu rannas Weekend Festival Baltic, kus saab näha ja kuulda kõige kuumemaid tantsu- ja popmuusikaartiste. Festivali neljal laval astub kolme päeva jooksul üles ca 80 artisti.

Piletiinfo Piletilevist!


Samal ajal (5.–7. augustini) on aga võimalus külastada ahvatlevat tänavatoidufestivali nimega Pärnu Maitsete Uulits. Aset leiab tõeline retk maitsete paradiisi – näha saab nii suuremaid kui ka väiksemaid toidutreilereid ning näljasena ei lahku keegi! Supeluse tänav avatakse suureks söögipeoks reedel, 5.08, alates 12:00 ja enamik toidukohti avatud kuni 02:00. Laupäeval võib juba hommikul sammud uuesti tänavale seada ja alates 10:00 jätkub festival veelgi võimsamalt, kestab kogu päeva ja taas kuni 02:00 on võimalik saada kehakinnitust. Pühapäeva hommikul alustatakse jälle varakult ja festivali ametlik lõpp on 07.08 kell 18:00! Kogu vahepealse aja pakutakse innovatiivset tänavameelelahutust, kunsti, tänavajoonistusvõistlusi lastele ja muud põnevat. 
Veel infot Facebookis

 

5.–6. augustini toimuvad ühtlasi Pärnu gildipäevad, mis pakuvad linlastele ja linna külalistele ehedat ja ausat käsitööd, õpitubasid nii suurtele kui väikestele ning kohalikku toitu. Lisaks tasuta meelelahutusprogramm! Gildipäevade kunsti- ja käsitööturg toimub Maarja-Magdaleena Gildis, Uuel ja Pühavaimu tänaval ning Nikolai tänava parklas. Oma vahvate toodetega on kauplema tulemas üle saja käsitöölise ja kunstniku Eestist ja välismaalt.

Vaata lisaks: www.maarjamagdaleenagild.ee

 

 

Kohtumiseni Pärnus!

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: