Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Nädalavahetuse idee – lähme maale!

20.juuli 2016

Millal sa viimati said kitsega tõtt vaadata või proovida kombaini rooli istuda? Sel nädalavahetusel 24. juunil mine maale ja saad seda kõike teha. Ja veel palju muudki!
24. juulil 2016 kell 10–17 toimub teist korda üle-eestiline avatud talude päev. Sind ootab seekord külla üle 200 talu ja põllumajandustootja.



Sind ootavad nii suuremad farmid kui ka väiksemad talud, põnevad loomad ja taimed, vinge põllumajandustehnika, päris talutoit, ekskursioonid, töötoad ja veel palju põnevat. Igal talul on oma programm, milles näidatakse oma talu eripärasid.


Näha saab ettevõtteid alates Eesti suurimast piimatootmisest kuni kodumaiste siidrivabrikuteni, Eesti parimaid mahetootjaid, suuri ja väikesi looma- ja teraviljakasvatajaid, aiandeid, puuvilja- ja marjakasvatajaid, ravim- ja maitsetaimede kasvatajaid, väiketöötlejaid ning turismitalusid. 


Head infot ja talude kaardi leiad siit: www.avatudtalud.ee


Avatud talude päeva algatus sündis Maaeluministeeriumi, Maamajanduse Infokeskuse ja Järvamaa Avatud Talude eestvedajate koostöös. Nõu ja jõuga on abiks ka Eestimaa Talupidajate Keskliit ja Eesti Põllumeeste Keskliit.


Tule maale ja vaata, kuidas kasvab Eesti toit!

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: