Avalehele Vali keel:

Puhkus Eestis - uudised

Prindi

Ekskursioon tuletornisaarele Keri 06.08.2016

05.mai 2016
Tuletornisaar Keri

Tallinnast u 30 km kaugusele jääv pisike, kolmehektariline Keri on üks Eesti põhjapoolsemaid saari. Madal Keri on kaetud munakivide, kruusa ja vähesel määral ka liivaga. Kivine on ka saare ümbruse meri. Saarel ei kasva ühtki puud.

Keri tuletorn, mis valmis 1719. aastal, on teadaolevalt Soome lahe vanim. See on muinsuskaitse all ning kuulub UNESCO maailma kultuuripärandi saja haruldasema tuletorni hulka. Kunagi elasid saarel majakavahid ja nende pered, nüüd käivad Keril majakavahti pidamas kordamööda vabatahtlikud.



Päev kiviklibusel tuletornisaarel Keril
 

11.30 Saame kokku Leppneeme sadamas

12.00 Väljub laev Kerile (ülesõit kestab u 1,5 tundi)

13.45 Alustame Keri ekskursiooni, mille käigus vaatame üle saare pisemadki kohakesed. Ronime tuletorni ja uurime, kuidas töötab majakas. Põikame sisse Eesti kõige põhjapoolsemasse ja Soome lahe vaatega sauna. Piilume kohalikku elumajja, uudistame näitust ja kuuleme mitmesuguseid huvitavaid saarelugusid. Loomulikult peame maha ka mõnusa pikniku.

16.30 Väljub laev tagasi mandrile.

 

Hind 29€ inimene
 

Hinnas on ülevedu Leppneeme sadamast Kerile ja tagasi, reisisaatja ning giidi teenused.

Piknikukorvi palume ise kaasa võtta!
 

Küsi lisainfot ja broneeri ekskursioon telefonil +372 558 3447 või e-postiaadressil info@saarteturism.ee
 

*Eesti Saarte Turism OÜ jätab endale õiguse teha programmis muudatusi sõltuvalt ilmast või muudest ettevõttest mitteolenevatest põhjustest.

 

Ekskursioonid klassidele.
 

Kui Soovite korraldada oma klassile elamusterohke ja meeldejääva väljasõidu, aga ideed on otsas, siis olete õiges kohas. Pakume Teile võimalust korraldada õpilastele väljasõit mõnele kaunile ja omanäolisele Eesti väikesaarele.

Reisil saavad õpilased tutvuda eriilmeliste väikesaarte looduse, ajaloo, kommete, kultuuri ja eluoluga lõbusas ja meelelahutuslikus võtmes. Ühtlasi saavad õpilased palju liikuda ja värskes õhus viibida.
 

Korraldame Teie vajadustele ja soovidele vastava reisi algusest lõpuni või oleme lihtsalt abiks giidi, transpordi, mängude või toitlustuse organiseerimisel - kuidas aga Teile sobib.
 

Võtke meiega ühendust ja rääkige, millist saart ja millisel moel külastada soovite. Üheskoos leiame Teile sobivaima lahenduse!

Vaadake ka plaaniliste reiside kalendrit

Otsi Eesti kaardilt

Kaardiotsing võimaldab leida endale sobiva turismiobjekti ka pakutavate teenuste järgi.
Eesti kaart

Otsi turismiettevõtteid

Sulle huvipakkuva teenuse leidmiseks vali otsingufiltrist sobiv valdkond ja piirkond või kasuta märksõnaotsingut.
Valdkond:
Piirkond:
Märksõna: